Gün Haber

Burdur'da mahalle denetim ekipleri oluşturuldu

BURDUR'da mahalle denetim ekipleri oluşturuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Burdur'da mahalle denetim ekipleri oluşturuldu
Haberler / BURDUR
17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapılan İçişleri Bakanlığı'nın 'izolasyon tedbirleri' konulu genelgesi kapsamında salgın denetim merkezleri bünyesinde mahalle denetim ekipleri oluşturulmasına karar verildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Körük, İl Sağlık Müdürü Reha Sermet Aygören, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İl Müftüsü Enver Türkmen, Valilik İdare ve Denetim Müdür Ramazan Şencan ile İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sevinç Sütlü katıldı.

Toplantıda alınan karar gereği genelge doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve kolluk birimleri personelinin yanı sıra okul müdürleri ve öğretmenler, din görevlileri, muhtarlar ve azaları, apartman ve site yöneticilerinden oluşturulacak mahalle denetim ekipleri yaygın ve etkin şekilde mahalle bazlı izleme ve takip çalışmaları yürütecek.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber