Gün Haber

Bucak'ta hayvan barınağı altyapı çalışmaları

BUCAK Belediyesi, sokak hayvanlarına daha rahat bir yaşam ortamı yaşatmak için Katran dağı yol üzerinde bulunan bölgede altyapı çalışmalarına başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta hayvan barınağı altyapı çalışmaları
Haberler / BURDUR
29 Mayıs 2020 Cuma 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak Belediyesi, sokak hayvanlarının daha rahat bir ortamda barındırılması ve beslenmesi amacı ile Katran dağı yolu üzerinde bulunan 7 bin 500 metrekarelik alana Hayvanseverler Derneği ile birlikte çok amaçlı hayvan rehabilitasyon merkezi yapım çalışmalarına başladı.

Katran dağı yolu üzerinde mülkiyeti belediyeye ait sahada alt yapı çalışmaları yapılan Çok Amaçlı Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi alanında incelemelerde bulunan Belediye başkanı Emrullah Ünal, “Altyapı düzleme çalışmaları tamamlandıktan sonra buraya çok amaçlı hayvan barınakları, hizmet binası, rehabilitasyon merkezi yapacağız. Burada sokak hayvanlarımızın bakımları, beslenmeleri, aşıları ve ameliyatlarına kadar hepsi yapılarak can dostlarımızın yanında olacağız" dedi.

BUCAK BELEDIYESI, SOKAK HAYVANLARINA DAHA RAHAT BIR YASAM ORTAMI YASATMAK ICIN KATRAN DAGI YOL UZERINDE BULUNAN BOLGEDE ALTYAPI CALISMALARINA BASLADI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber