Gün Haber

Bucak'ta 'Vefa Sosyal Destek Grubu' göreve başladı

İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın, koronavirüs tedbirleri kapsamında yayımladığı genelgeyle, sokağa çıkma sınırlaması getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için 81 ilde uygulamaya konulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu', Bucak'ta göreve başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta 'Vefa Sosyal Destek Grubu' göreve başladı
Haberler / BURDUR
23 Mart 2020 Pazartesi 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin 81 il valiliği, bu gruptaki vatandaşlara yardım amaçlı 'Vefa Sosyal Destek Grubu' oluşturdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü, jandarma, belediye, gönüllü ve Kızılay görevlilerinden oluşan grup ilçede çalışmalarına başladı.

112 çağrı merkezi, kaymakamlık, belediye, jandarma ve polis telefonlarından yardım ve taleplerde bulunan vatandaşların ihtiyaçları alınarak evlerine teslim ediliyor. 65 yaş ve üstü vatandaşlar her türlü ihtiyaçlarının taleplerini 112 çağrı merkezi, kaymakamlık, belediye, emniyet teşkilatı ve jandarmaya bildirmeleri halinde taleplerinin 'Vefa Sosyal Destek Grubu' tarafından yerine getirileceği belirtildi.

ICISLERI BAKANLIGI'NIN, KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAYIMLADIGI GENELGEYLE, SOKAGA CIKMA SINIRLAMASI GETIRILEN 65 YAS VE USTU VATANDASLAR ICIN 81 ILDE UYGULAMAYA KONULAN 'VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU', BUCAK'TA GOREVE BASLADI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Ersin er
 12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:44
1100 tl olan pandemi ödememin sahsıma getirilmesini saygılarımla rica ederim yer.seydiköy no 27 05322262789

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber