Gün Haber

Bucak Belediyesi pazarda 3 bin maske dağıttı

BUCAK Belediyesi, koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında ilçedeki pazar alanlarında pazarcı esnafı ve pazara maskesiz gelenlere maske dağıtımını sürdürüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak Belediyesi pazarda 3 bin maske dağıttı
Haberler / BURDUR
16 Nisan 2020 Perşembe 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak Belediyesi Zabıta ekipleri, pazarcı esnafı ve alışverişlerini gerçekleştirmek üzere pazara gelen vatandaşlara maske dağıttı. Bucak Belediyesi ayrıca ilçedeki pazarların çevresini bariyerlerle kapatarak, tezgah aralıkları düzenlemesini, pazar alanlarında hijyen üniteleri oluşturulmasını ve giriş çıkışların kontrollü hale getirilmesini sağladı.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bugün sadece öğle saatine kadar esnafımıza ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir alışveriş ortamı sunmak için pazar alanında ve belediyemiz binasında 3 bin adet tıbbi maske dağıttık. Pazar alanında ve sokaklarımızda ciddi bir yoğunluk ve maske takmayan vatandaşımız var. Bucak Belediyesi olarak personelimiz ve bütün kaynaklarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Bu zor günleri hep birlikte, el birliği ve alınan tedbirlerin eksiksiz olarak uygulanmasıyla en az zarar ve acı ile atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

BUCAK BELEDIYESI, KORONAVIRUSLE MUCADELE ONLEMLERI KAPSAMINDA ILCEDEKI PAZAR ALANLARINDA PAZARCI ESNAFI VE PAZARA MASKESIZ GELENLERE MASKE DAGITIMINI SURDURUYOR. (FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber