Gün Haber

Bucak Belediye Oğuzhanspor'un ilk maçı kupada

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta Burdur'u temsil edecek Bucak Belediye Oğuzhanspor, bu sezon kadrosuna 19 yeni futbolcu kattı. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Denizli Spor ile sezonu açacak olan Bucak Belediye Oğuzhanspor, çalışmalarını sürdürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak Belediye Oğuzhanspor'un ilk maçı kupada
Haberler / BURDUR
10 Eylül 2024 Salı 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BAL'da 5 İzmir, 3 Aydın, 3 Denizli, 2 Muğla ve 1 Afyon temsilcisinin yer aldığı 7'nci Grup'ta Burdur'un temsilcisi olarak mücadele edecek Bucak Belediye Oğuzhanspor'da teknik direktörlüğe Onur Er, yardımcı antrenörlüğe Burak Emre Kayan, kaleci antrenörlüğüne Ömer Çağlayan'ı getirdikten sonra 19 futbolcu transferi yapıldı. Yeni teknik heyet yönetiminde çalışmalarına başlayan Bucak Belediye Oğuzhanspor, yarın sahasında Denizli Spor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu maçıyla sezonu açacak.

Teknik Direktör Onur Er, iyi bir kadro kurduklarını ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Takımımıza 19 yeni sporcu transfer ederek iyi bir kadro kurduk. İki haftadır çalışıyoruz. Kupa maçını bu kadar erken beklemiyorduk. Sahaya her maça olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Kupa maçı bizim için iyi bir hazırlık maçı olacak. Geçen yıl kadroda olan ve bu yıl altyapıdan kadromuza kattığımız 7- 8 sporcumuz ile birlikte çeşitli kulüplerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli 19 yeni sporcuyu transfer ederek kadromuzu güçlendirdik. Bucak ve Burdur'u BAL'da en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Takım kaptanı Soner Ergencay da hazırlık maçı mahiyetinde Ziraat Türkiye Kupasını oynayacaklarını belirterek, "Sezonu yarın Türkiye Kupası ile açıyoruz. Takım iki haftadır çalışmalarını sürdürüyor. İlk maçımız Denizli Spor ile bu maçımızı kazanıp lige odaklanacağız" diye konuştu.

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber