Gün Haber

Böcek ve Uysal’dan, Hakan Tütüncü’yü korkutan poz

CHP’de daha düne kadar aynı koltuğa aday olup birbirleriyle rakip olan Muhittin Böcek ve Ümit Uysal, bugün Ak Parti Büyükşehir adayı Hakan Tütüncü’yü korkutan, ‘Birlik’ mesajı verdiler.  
ABONE OL
Abone Ol
Böcek ve Uysal’dan, Hakan Tütüncü’yü korkutan poz
Haberler / Antalya
3 Şubat 2024 Cumartesi 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Parti Meclisi, Ümit Uysal’ı yeniden Muratpaşa Belediyesi’ne aday gösterdi. Uysal, vakit kaybetmeden seçim sahasına indi. CHP’nin dayanışma yemeğine katılan Antalya Büyükşehir adayı Muhittin Böcek ve Muratpaşa adayı Ümit Uysal arasındaki buzların erimesi dikkat çekti.

CHP Yıldız, Soğuksu, Meltem, Bayındır, Güvenlik, Varlık, Altındağ ve Memurevleri Mahalle Temsilcilikleri’nin ortaklaşa düzenlediği yemekte konuşan Böcek, "Bugün partililerimiz ile birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldik. Bu organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Sen, ben yok, biz varız diyerek doğup büyüdüğüm Antalya'ma hizmet etmeye devam ediyorum. Bir 5 yıl daha Antalyalı hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte ve birlik beraberlik içinde çalışacağız. Partililerimiz ve hemşerilerimizle keyifli bir sohbet eşliğinde soframızı paylaştık. Beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Düzenlenen etkinliğe Başkan Muhittin Böcek'in yanı sıra CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ile Yıldız, Soğuksu, Meltem, Bayındır, Güvenlik, Varlık, Altındağ ve Memurevleri Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber