Gün Haber

Böcek'in adamı, CHP il başkanını sansürledi

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın, Muhittin Böcek’in seçim kampanyasını başlattığı konuşmasında söylediği bir cümle, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sansürlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Böcek'in adamı, CHP il başkanını sansürledi
Haberler / Antalya
28 Ocak 2024 Pazar 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Nail Kamacı, parti il binasında yaptığı konuşmanın bir bölümünde, Antalya’daki 50 bin üyeye seslenmiş, “Bu saatten sonra aramızda şöyle bir lüks yoktur. Adayı beğenmiyoruz, oy vermeyeceğiz lüksü yoktur. O anlamda dünden bu yana sosyal medyada izlediğim, duyduğum yorumları lütfen silin” demişti.

Kamacı'nın 'silin' kelimesini yanlış anlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, il başkanının konuşmasının en önemli bölümlerini yayınladığı bültenden sildi. 

Böcek'in adaylığı açıklandıktan sonra partililer sosyal medya hesaplarından karara büyük tepki göstermiş, bu tepkiler Muhittin Böcek ismini eski adıyla twitter olan 'x'te tred topic yapmıştı. Kamacı, işte bu tepkilerin ardından yazılan yorumlara kızmış ve partililerden sosyal medya hesaplarından kaldırmalarını istemişti.

Kamacı’nın bu sözleri, kamuoyunda ‘Panda’ olarak bilinen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın iletişim sorumlusu Batuhan Ülker tarafından sansürlendi. Büyükşehirden medyaya geçilen haber bülteninde Kamacı’nın üyelerden istediği “Yorumlarınızı silin” cümlesi yer almadı.

ELİNDEKİ MİNİ MAKİNE 34 BİN TL

Antalya Büyükşehir’de aynı zamanda sosyal medyadan sorumlu olan Batuhan Ülker, devlet eski bakanlarından AKP’li Lütfü Elvan’ın danışmanlığını yapmış ve AKP Genel Merkezi’nde görev almıştı. Ülker, 2019 seçimlerinde Panda adlı şirketin yöneticisi olarak girdiği büyükşehirde kadro almıştı.

Muhittin Böcek’in CHP il binasındaki tanıtım toplantısında sahneye çıkan Batuhan Ülker’in sakal bırakması dikkatli gözlerden kaçmadı. Ülker’in elindeki hareket ettirseniz bile hep sabit duran kamerasıyla ünlü DJI Osmo Pocket ise 33 bin 999 TL’lik fiyatı ile dudak uçuklattı.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 chpli
 28 Ocak 2024 Pazar 14:41
tepki amaçli oylar tipe
 taş
 28 Ocak 2024 Pazar 11:50
Kusura bakma Muhittin Böcek,bu saat den sonra 'Herkesin Başkanı' değil,5 yıldır beslediklerinin başkanı olabilirsin. Parti Meclisinde bile 3 haftadır uğraşarak ancak 32 oyla adaylığı alıp gelip herkesin başkanıyım demen sana seçim kazandırmaz. 31 Mart akşamı göreceğiz herkesin başkanımı olacaksın,yoksa belirli kesimlerin,eş dost,yandaşın mı başkanı olacaksın. Son 5 yıla bakınca çok kötü bir performansın olduğu açıkça görülürken,nasıl aday yapıldın anlaşılır gibi değil.Parti meclisinde sadece 26 kişinin oyunu aldığın yazılıyor,Özgür Özel divanda 6 kişi olumlu oy diyerek seni 32 ye tamamlamış derler.Bakalım göreceğiz sandıklar açıldığında,şimdiden makamındaki özel eşyalarını toplasan iyi olur.Hem İl Başkanının beyanını sansürlemekte neyin nesi,zaten İl Başkanı o ifadesiyle insanların düşünce özgürlüğüne ve ifade özgürlüğüne karşı yanlış bir beyanda bulunmuştur.Umarız ikinizde seçimden sonra ikametlerinize çekilirsiniz.İyi Parti ve DEM'in seçmenlerinin oyunu alamayan Muhittin Böcek nasıl kazanmayı düşünüyorsunuz.Liyakatsiz kadrolarınızla birlikte sizlere iyi istirahatler dilerken,döneminizin Ak Parti Belediyesinden de hiç bir farkı olmadığını gördük.O zaman ha siz ha Ak Parti Başkanı ne farkınız var.Nerede ise ikiz kardeş gibisiniz.
 CHP Lİ
 28 Ocak 2024 Pazar 10:47
TAKDİR ANTALYA HALKININ

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber