Gün Haber

Bitlis'te 4.5 büyüklüğünde deprem

BİTLİS'in Tatvan ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem komşu ilçelerde de hissedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Bitlis'te 4.5 büyüklüğünde deprem
Haberler / Türkiye
25 Eylül 2024 Çarşamba 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) merkez üssünü Tatvan ilçesi Yumrukaya köyü olarak saptadığı deprem, saat 14.50'de oldu. 8,67 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Tatvan’ın yanı sıra Bitlis kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 

VALİLİK: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Bitlis Valiliği’nde Tatvan ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "İlimiz Tatvan ilçesinde saat 14.50’de 4.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kuruluşlarımızın tüm ekipleri sahada çalışmalarına gecikmeksizin başlamıştır. An itibarıyla bizlere ulaşan olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeler yakından takip edilmektedir. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Özcan ÇİRİŞ-Ceren ÇALIŞKAN/BİTLİS, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber