Gün Haber

Beşinci kitabını yazdı

ANTALYALI yazar Ulviye Küccük, koronavirüs salgınından dolayı 'Evde kal' sloganına uyup beşinci kitabını yazdı. Küccük, birçok yaşanmış hikayenin yer aldığı 'Mucize Nağmeler Sende kalsın' adlı eserini de okurlarıyla buluşturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşinci kitabını yazdı
Haberler / Antalya
4 Eylül 2020 Cuma 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da geçmiş yıllarda bazı yerel ve ulusal gazetelerinde muhabirlik de yapmış olan Ulviye Küccük'ün 'Bir Cenin Ağlıyor' adlı romanı 2009 yılında yayımlanmıştı. Küccük'ün 2010 yılında okuyucuyla buluşturduğu romanı ise 'İlk Aşk Öpücüğü' olmuştu. Küccük, 2015 yılında da 'Bilimin Sultanları' adlı eserine kavuşmuş, ardından bu yıl içerisinde 'Güneşe Koşan Filiz' adlı kitabını çocuk okurlarıyla buluşturmuş, çocuklara küçük yaşta doğa sevgisini aşılayabilmek için de kitabı ile birlikte çim tohumu hediye etmişti. 

PANDEMİ DÖNEMİNDE YAZDI

Pandemi döneminde boş durmayan yazar Ulviye Küccük, 'Sürpriz' dediği 'Mucizeler Sende Kalsın' adlı romanını kaleme aldı. 'Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız', 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır', 'Çocuk Bedenime Dokunma' gibi sloganların da yer aldığı kitapta, 'Zeytin Çekirdeğinden Aşk Ağacı', 'Garip Kuşun Yuvasını Allah Yapar', 'Örümcek Ağı', 'Kin İnsanı Öldürür', 'Şifa Doğada Saklı', 'Mucizeye Sebep Olan Kaza', 'Aşkı Özledim', 'Anne Tavsiyesi', 'Meleklerle Yaşamak' gibi başlıklar altında hikâyeler yer aldı.

Ulviye Küccük pandemi kurallarına uyup, içerisinde insanı ısıtan yaşanmış hikâyelerin yer aldığı yeni kitabının tanıtımı için imza günü düzenlemedi.

ANTALYALI YAZAR ULVIYE KUCCUK, KORONAVIRUS SALGININDAN DOLAYI 'EVDE KAL' SLOGANINA UYUP BESINCI KITABINI YAZDI.(FOTO:ANTALYA,DHA)

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber