Gün Haber

Başpehlivan Okulu, ‘Bizim olimpiyatımız Kırkpınar’

“Paşa’nın Aslanı” lakabıyla er meydanlarında anılan Başpehlivan Orhan Okulu bu yıl 662’ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri hedeflediğini belirterek “Bizim olimpiyatımız Kırkpınar” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Başpehlivan Okulu, ‘Bizim olimpiyatımız Kırkpınar’
Haberler / Antalya
30 Haziran 2023 Cuma 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sezona iyi bir başlangıç yapan MuratpaşaBelediyespor Başpehlivanı Okulu, 7-9 Temmuz tarihlerinde 662’ncisi yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için antrenmanlarını sürdürüyor. 34 yaşındaki başarılı sporcu, 11 yaşındayken minik boylarda kispet bağladığı Kırkpınar er meydanına altın kemer için çıkacak. Geçmiş yıllarda 2 kez kazandığı Kırkpınar başpehlivanlığını yeniden alıp ebedi kemer için yeni bir meydan okumaya hazırlanan Paşanın Aslanı, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi. Okulu, “Kırkpınar bizim olimpiyatımız. Allah sakatlık vermediği sürece orada savaşacağız. Altın kemeri de Antalya’ya, Muratpaşa’ya getirmek istiyorum” diye konuştu. Bu süreçte Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kendisine verdiği desteğin de çok önemli olduğunu dile getiren “Ağabey kardeş gibiyiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber