Gün Haber

Başkan Tütüncü, oyunu kullandı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda oyunu kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Tütüncü, oyunu kullandı
Haberler / Antalya
28 Mayıs 2023 Pazar 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Tütüncü, oy kullanmaya eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep ile beraber geldi.

Okul girişinde oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet edip sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Başkan Tütüncü, eşi  Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte 1326 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, “Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandık başına gidiyor. Öncelikle bu tur oylamanın ülkemize, milletimize, hayırlı olmasını diliyorum. Bugün seçmen yine sandık başına gidecek ve cumhurbaşkanlığı seçimi için iradesini ortaya koyacak. Sandıktan çıkacak irade hepimizin iradesi olacak. Milli irade olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Türk demokrasisine, Türkiye tarihine hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Seçimlerin sukunet ve suhunet içinde geçiyor olduğunu gözlemledim. Buda çok güzel. Herkesin sandık başına gitmesini milli iradenin tecellisine katkıda bulunmasını tememni ediyorum” dedi.  

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber