Gün Haber

Başkan Topaloğlu çalışmaları inceledi

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ayışığı Koyu yolundaki yapım çalışmalarını inceledi.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Topaloğlu çalışmaları inceledi
Haberler / Antalya
14 Kasım 2019 Perşembe 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin en güzel koylarından biri ve önceden birçok sinema filminin çekim yerlerinden olan Ayışığı Koyu'na giden yol, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun girişimleriyle yeniden düzenleniyor. Yıllardır Kemer'in kanayan yarası olan bozuk yolun yeniden düzenlenerek halkın kullanımına açılması için kolları sıvayan Başkan Topaloğlu ve belediye ekipleri, son hızla çalışmalarına devam ediyor.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu, Ayışığı Koyu'nun Kemer'in kalbi olduğunu söyledi. Birçok yerli ve yabancı misafirin Ayışığı Koyu'na bu yoldan gittiğini belirten Topaloğlu, "Daha önce bu yol parke taşıyla yapılmış. Yoldaki taşlar çökmüş durumda. İlk etapta parke taşları sökülüyor. Daha sonra kaldırımlar sökülecek. Yağmur suyu drenaj hatları yapılacak. Sıcak asfalt çalışmaları ve yeniden kaldırım çalışmalarının ardından aydınlatma direklerini modern olanlarıyla değiştireceğiz. Kemer'imize ayrı bir hava katacağız. Şimdiden Kemer'e hayırlı olsun. Göynük-1 kavşağından Göynük'ün içine giden yolda da yapım çalışmaları devam ediyor. Buradaki yolda çalışmalar tamamlanmak üzere. Asfalta hazır durumda. Aydınlatma direklerimiz dikildi. Her şey çok daha güzel olacak. Kemerliler bizi izlemeye devam etsin" dedi.

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, AYISIGI KOYU YOLUNDAKI YAPIM CALISMALARINI INCELEDI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, AYISIGI KOYU YOLUNDAKI YAPIM CALISMALARINI INCELEDI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber