Gün Haber

Başkan Topaloğlu: İngiliz pazarında artık Kemer de var

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 44'üncü kez düzenlenen WTM Londra Turizm Fuarı'nda ikili görüşmelerle turist çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalar yaptı. Başkan Topaloğlu, "Kemer'e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. İngiliz pazarında artık Kemer de var" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Topaloğlu: İngiliz pazarında artık Kemer de var
Haberler / Antalya
8 Kasım 2023 Çarşamba 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Londra Turizm Fuarı'nda Kemer'in pazar çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Türkiye Londra Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği Ticari Danışman Gözde İnaneri Bakırcı, Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü Bölüm Başkanı Tarık Aksoy ile görüştü. Başkan Topaloğlu,  Kemer turizmi hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan Topaloğlu, "Londra Turizm Fuarı, Kemer için çok önemli. Yaptığımız ikili görüşmelerden aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Kemer'e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. İngiliz pazarında artık Kemer de var. Kemer'in İngiltere'de dijital kanallarda daha fazla yer alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU, BU YIL 44'UNCU KEZ DUZENLENEN WTM LONDRA TURIZM FUARI'NDA IKILI GORUSMELERLE TURIST CESITLILIGINI ARTIRMAYA YONELIK CALISMALAR YAPTI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber