Gün Haber

Başkan Acar'dan hayırlı olsun ziyareti

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Millet İttifakı belediye başkan adayı Saffet Acar, Cumhur İttifakı belediye başkanı adayı Nihat Sarı'yı seçim bürosunda ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Acar'dan hayırlı olsun ziyareti
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
7 Şubat 2019 Perşembe 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ve beraberindeki CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini, Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Nihat Sarı ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Nihat Sarı yaptığı konuşmada, "Bizleri ziyaret ederek onurlandıran Belediye Başkanımız Saffet Acar'a teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinin demokratik ve kazasız belasız geçmesini temenni ederim. Sonuç ne olursa olsun kazanan Dinar'ımız olsun" dedi.

Belediye Başkanı Saffet Acar ise "Her şeyden önce Dinar diyoruz, Dinar'da hizmetle alakalı elimizi taşın altına koyduk. Nihat Sarı'yı adaylığı dolayısıyla kutluyorum. Dinar her şeyin en güzeline layık. Dinar'a hizmet edeceğiz. Hizmet için yarışacağız. Sonuç ne olursa olsun bizler bu yolda bu taşın altına elimizi koymuş insanlarız" dedi.

Konuşmaların ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk, başkan adayı Nihat Sarı'ya çiçek vererek adaylı için tebrik etti.

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE MILLET ITTIFAKI BELEDIYE BASKAN ADAYI SAFFET ACAR, CUMHUR ITTIFAKI BELEDIYE BASKANI ADAYI NIHAT SARI'YI SECIM BUROSUNDA ZIYARET ETTI.(FOTO:DINAR-DHA)

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber