Gün Haber

Bakan Şahin golf eğitimi alan yurt çocuklarını ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Antalya'nın Serik İlçesi'nde National Golf Kulübü bünyesinde kurulan NGC Junior Akademi'de golf eğitimi alan Çocuk Esirgeme Yurtları'nın çocuklarını ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Şahin golf eğitimi alan yurt çocuklarını ziyaret etti
Haberler / Türkiye
25 Şubat 2012 Cumartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Şahin genç golfçülere, "İleride sizlerden şampiyonluklar bekliyorum" dedi.
Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve açılışlar yapmak üzere dün Antalya'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bugün sabah Belek'te Natiotal Golf Kulübü bünyesinde kurulan Çocuk Esirgeme Yurtları ile köylerden getirilen yetenekli çocukların golf ve dil eğitimi aldığı NGC Junior Akademi'yi ziyaret etti. Bakan Şahin'e AK Parti Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Gökçen Enç, Serik Kaymakamı Ahmet Ümit ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna katıldı. 80 çocuğun golf eğitimi aldığı tesisleri gezen Bakan Şahin, genç sporcularla bir süre sohbet etti. Eğitimleri hakkında bilgiler alan Bakan Şahin, "Golf dünyada en çok sevilen spor dallarından biri. Sizin de ileride başarılı birer golfçü olmanızı istiyorum. Sizlerden şampiyonluklar istiyorum. Bu spor sizi, düşüncelerinizi takip etmeye alıştırır. Hem okulunuzda başarılı olmanızı, hem de her birinizi iyi bir golfçü olarak görmeyi istiyorum. Sizlere her konuda destek vermeye hazırız" dedi.
Bakan Şahin tesislerin ardından genç golfçülerin sahada yaptığı çalışmaları da inceledi. Şahin daha sonra National Golf Kulübü'nün düzenlediği 2011 yılı Junior Golf Şampiyonası'nı kazanan Mutlu Güner'e kupasını verdi.
Bakan Şahin, daha sonra incelemelerde bulunmak ve açılışlara katılmak üzere Alanya'ya hareket etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber