Gün Haber

Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumunda yeni gelişme

Yoğun bakımda olan sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumuna ilişkin yeni bir bilgi geldi. Ayşenur Yazıcı'nın kız kardeşi tarafından yapılan paylaşımında Yazıcı'nın 'solunum ve oksijen problemleri' olduğu belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumunda yeni gelişme
Haberler / Türkiye
6 Eylül 2024 Cuma 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yoğun bakımda olduğu daha önce oğlu tarafından açıklanan sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı’dan yeni haber geldi. Ayşenur Yazıcı'nın kız kardeşi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, Yazıcı'nın sağlık durumuna ilişkin son gelişmeler aktarıldı.

Paylaşımda, "Ben Ayşenur Yazıcı'nın kardeşi Neşenur. Bu paylaşımı ablamın telefonundan yapıyorum. Ablam daha iyiye gitmekle beraber hala yoğun bakımda. Böbreğin birine kaybedilmiş olarak bakılıyor. Diğeri için umut olduğunu düşünmek istiyoruz. Solunum ve oksijen problemleri var" ifadelerine yer verildi.

Bu paylaşıma ek olarak "İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyoruz. Dualara lütfen devam edin. Buradaki sorulara geri dönemeyeceğin anlayışla karşılayacağınızı umuyorum" denildiği bir paylaşımda daha bulunulduğu görüldü.

Öte yandan paylaşıma Ayşenur Yazıcı'nın hastanede çekilmiş bir de fotoğrafının eklendiği görüldü. Fotoğrafta Yazıcı'nın yanında Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın olduğu anlaşıldı.

Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumunda yeni gelişme - Resim : 1

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber