Gün Haber

Avrupa Hareketlilik Haftası başladı

ANTALYA’da 16-22 Eylül tarihlerinde kutlanacak Avrupa Hareketlilik Haftası, Döşemealtı Osman Ali Cingöz İlkokulu’nda düzenlenen 'Okuluma Bisiklet ile Geliyorum' etkinliğiyle başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Avrupa Hareketlilik Haftası başladı
Haberler / Antalya
19 Eylül 2024 Perşembe 17:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl, 'Paylaşımlı Kamusal Alan teması' ve 'Paylaşımlı Kamusal Alanlarda Şehri Birlikte Yaşayalım' sloganıyla gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası, Antalya’da çeşitli etkinliklerle 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor. Haftanın açılışında gerçekleştirilen 'Okuluma Bisiklet ile Geliyorum' etkinliğinde Döşemealtı Osman Ali Cingöz İlkokulu’ndaki öğrenciler, bisiklet sürerek keyifli bir gün geçirdi. Karbon salınımının azaltılmasına dikkat çekilen etkinlikte, öğrenciler bisikletle okula gelip, boyama alanlarında oyunlar oynadı, bisiklet sürüş eğitimine katıldı.

BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, kutlamaların bu yılki 'Paylaşımlı Kamusal Alan' temasına uygun olarak bisiklet turu düzenlendi. Atatürk Parkı Barbaros Çay Bahçesi karşısında toplanan 8 bisiklet grubundan 90 bisiklet sürücüsü, Karaalioğlu Parkı’na kadar bisiklet sürerek, farkındalık yarattı.

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber