Gün Haber

Antalyaspor'un en kıdemlileri

ANTALYASPOR'da pazar günü oynanan Yukatel Denizlispor maçında dalya sevinci yaşayan Chico'nun yanı sıra, Celustka 135 ve Charles de 101 lig maçında kırmızı beyazlı formayı giydi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyaspor'un en kıdemlileri
Haberler / Spor
30 Ocak 2020 Perşembe 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, ligin ilk devresinde istediği sonuçları alamaması üzerine transfer döneminde yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı beyazlılar, Podolski, Sinan Gümüş, Adis Jahovic gibi önemli transferlerle adından söz ettirdi. Yeni transferlerin hızla takıma adaptasyonunu sağladığı Antalyaspor'da kadrodaki oyuncular da performansıyla göz doldurdu.

CELUSTKA, CHARLES, CHİCO

Antalyaspor'da uzun yıllar forma giyen futbolculardan Celustka, Chico ve Charles ligde 100 maçtan fazla oynama başarısını gösterdi. Antalyaspor'un Yukatel Denizlispor maçında dalya sevinci yaşayan Chico, sosyal medya hesabından kırmızı beyazlı formayla ligde 100 maç oynamanın gururunu takipçileriyle paylaştı. Chico'nun yanı sıra Antalyaspor'da Celustka 135, Charles de 101 lig maçında kırmızı beyazlı formayı giydi.

ANTALYASPOR ALT SIRADAN KURTULMAK İSTİYOR

Ligde 11 maç kazanamama durumunu Yukatel Denizlispot maçında sonlandıran kırmızı beyazlılarda moraller yerine geldi. Cumartesi günü sahasında İttifak Holding Konyaspor ile oynayacak Antalyaspor, ligde alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Antalyaspor'da Harun Kavaklıdere, Bahadır Öztürk, Adis Jahovic ile Nazım Sangare bu maçta forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR'DA PAZAR GUNU OYNANAN YUKATEL DENIZLISPOR MACINDA DALYA SEVINCI YASAYAN CHICO'NUN YANI SIRA, CELUSTKA 135 VE CHARLES DE 101 LIG MACINDA KIRMIZI BEYAZLI FORMAYI GIYDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber