Gün Haber

Antalyaspor tribünlerinden 'İstifa' sesleri

Süper Lig’in 5’inci haftasında Adana Demirspor’u evinde 2-1 mağlup eden Antalyaspor’da taraftardan istifa sesleri yükseldi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyaspor tribünlerinden 'İstifa' sesleri
Haberler / Antalya
17 Eylül 2024 Salı 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Antalyaspor A.Ş.’nin yüzde 57 hissesini elinde bulunduran Antalyaspor Kulübü Derneği’nin Başkanı Av. Aziz Çetin’e istifa çağrısı yapıldı. Hafriyat gelirlerinin Antalyaspor’a aktarılmaması iddiasıyla son günlerde yeniden gündeme gelen Aziz Çetin’in, kapalı kapılar ardında Başkan Sinan Boztepe’ye alternatif isimler aradığı ileri sürülüyordu.

Bazı siyasilere yakınlığı da bilinen Aziz Çetin’e yönelik Adana Demirspor maçının henüz ilk dakikalarında başlayan istifa çağrıları, maç boyunca devam etti. “Aziz Çetin istifa” ve “ Aziz Çetin paralar nerede?” tezahüratları yapılırken, protestolara 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği başlarken, sonrasında tüm tribünler eşlik etti.

 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Abdurrahman Altındal
 18 Eylül 2024 Çarşamba 07:16
Koskoca bir ilin spor kulübünün kaderi çok da fakdir edilmeyen bir avukat’ta olması bizi Eskişehir ya da Bursaspor’un durumuna düşürür.Kulübü derneğin özellikle bu kişiden kurtaracak bir çare yok mu?BŞ B başkanı öyle başarı dilemekle olmaz, kulübü dernek hegemonyasından kurtar.Oy vermediğim Menderes bile bu duruma el koyar..Lütfen birşeylet yap..Bir kiş çıkmış istediği gib koca şehrin takımına yön veremez…
 taş
 18 Eylül 2024 Çarşamba 04:00
Şu hafriyat para işine ilgili Devlet Kuruluşu el atsa iyi olacak.Günlerdir bu mesele bir açığa kavuşmadı. Gültekin Gencer ayarı verdi ve ondan sonra kendisi ve başkaları da konuşmadılar.Zaten bir vızıltı çıkar ve sonra kimse konuşmaz.O nedenle iş yine ilgili kuruluşa kaldı desekte,orada siyasetten ayrı hareket edemeyeceğine göre,yine böyle sürünceme de kalacağından seyirciler ara sıra bağırdıkları ile kalırlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber