Gün Haber

Antalyaspor - Gaziantep FK: 1-0

Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında sahasında oynadığı maçta Gaziantep FK'yı Fredy'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyaspor - Gaziantep FK: 1-0
Haberler / Spor
4 Şubat 2023 Cumartesi 22:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

STAT: Antalya

HAKEMLER: Burak Pakkan, Kamil Çetin, Mert Bulut

ANTALYASPOR : Helton Leite - Bünyamin Balcı, Ömer Toprak (Dk. 58 Gerxhaliu), Veysel Sarı, Güray Vural, Fredy (Dk. 79 Mehmedi), Fernando, Doğukan Sinik (Dk. 64 Ghacha), Larsson (Dk. 64 Erdal Rakip), Ndao (Dk. 79 Floranus), Luiz Adriano

GAZİANTEP FK:Günay Güvenç - Ömürcan Artan (Dk. 46 Veliu), Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Hanousek, Jevtovic, Kitsiou, Furkan Soyalp (Dk. 84 Mirza Cihan), Maxim, Markovic, Figueiredo

GOL: Dk. 29 Fredy (Antalyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 90 Markovic (Gaziantep FK)

SARI KARTLAR: Larsson, Fernando, Fredy (Antalyaspor), Furkan Soyalp, Günay Güvenç, Ertuğrul Ersoy (Gaziantep FK)

24'üncü dakikada sağ kanattan atak geliştiren Antalyaspor'da Larsson pasını Luiz Adriano'ya verdi. Adriano'nun ceza alanı dışından penaltı noktasına doğru pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Doğukan Sinik'in vuruşu üstten auta çıktı.

25'inci dakikada Gaziantep FK atağında sağ çaprazda topu alan Figueiredo'nun sol ayağıyla sert şutunu Antalyaspor kalecisi Helton uzanarak güçlükle kornere çeldi.

29'uncu dakikada Luiz Adriano'nun pasında sol çaprazda topla buluşan Fredy ceza alanına girdikten sonra sağ ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

39'uncu dakikada Fernando'nun kullandığı köşe vuruşunda altıpas içerisinde topa iyi yükselen Luiz Adriano'nun sert kafa vuruşu yandan auta gitti.

48'inci dakikada Lazar Markovic ceza alanına girerek vuruş yapmak isterken takım arkadaşları Maxim ve Figueiredo'yla çarpıştı. Bu esnada top Antalyaspor savunmasına çarptı ve kaleye doğru giderken direğe çarparak oyun alanına dönerken savunma topu uzaklaştırdı.

67'nci dakikada Fernando Martins'in sol kanattan kullandığı kornere arka direkte iyi yükselen Luiz Adriano'nun kafa vuruşu üstten auta çıktı.

74'üncü dakikada Furkan Soyalp'in pasında sol çaprazda topla buluşan Lazar Markovic'in sağ ayakla yaptığı plase yandan az farkla auta gitti.

90+7'nci dakikada Antalyaspor'da savunmasına yardıma gelen Luiz Adriano kafayla topu uzaklaştırmak isterken meşin yuvarlak yan  direğe çarparak kornere gitti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Antalyaspor, Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti.

Adem AKALAN / ANTALYA, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 5 Şubat 2023 Pazar 01:04
Ligin alt tarafında bir grup oluştu,onlar düşmemek için uğraşıyorlar.Yukarıda ise takımlar koptu 1.nci sırada olan GALATASARAY ile 3.ncü sırada olan BAŞAKŞEHİR arasında 11 puan fark ortaya çıktı ve artık 3.ncü sıradan itibaren takımlar şampiyonluktan koptular.Bu takımlar ancak 2.3,4,ve 5.ncilige oynarlar.GALATASARAY ile FENERBAHÇE arasında ise 6 puan fark oldu,FENERBAHÇE'nin GALATASARAY'ın sahasına geleceği de düşünüldüğünde fark aslında 9 puan demek.Fenerbahçe'nin bu farkı kapatması artık çok zor,GALATASARAY'ın içerde ve dışarda maçlarını da aldığı düşünülürse ŞAMPİYON GALATASARAY demek normal bir düşünce.Bu hafta GALATASARAY,TRABZONSPOR'uda sahasında yenerse,zaten yenmesi bekleniyor,Galatasaray için iyi bir morel olur.Fenere gelince sezon sonu Jesus'u da kovarlar gibi görünüyor.Ali KOÇ'a geleince yıllardır Başkan ve takım şampiyon olamıyor,her yıl milyon dolarları harcıyor bir sürü futbolcu alıyor ama olmuyor.Herhalde bu sene kendiliğinden bırakır,yoksa tartışılmaya başlar.Aslında ayrılmasa iyi olur Galatasaray onun zamanında daha kolay Şampiyon oluyor.Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe hiç değilse bir kaç yılda bir şampiyon oluyordu.Demek ki mesele paranın çok olması değil,futbol takımı yönetmek daha zor,yoksa Koç şirketlerinde her şey oturmuş ve işler tıkır tıkır gidiyor.Ali Koç için zor bir durum olsa gerek,çok da uğraşıyor ancak demek ki aldıkları yerine oturmuyor.Ne diyelim hayırlısı,seyirci için güzel maçlar olsun yeter,lig erken kopmasın,biraz heyacanlı olmasında fayda var.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber