Gün Haber

Antalyalı vekil ilk siyasi eylemini Erdoğan'a karşı yaptı

28. Dönem Milletvekilleri TBMM’de yemin ederek görevlerine başladı. Bu vekillerden biri de CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır’dı… Turizmci Çorabatır, siyasi ilk eylemini de bugün gerçekleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı vekil ilk siyasi eylemini Erdoğan'a karşı yaptı
Haberler / Antalya
2 Haziran 2023 Cuma 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Otelciler Birliği Federasyonu Başkanı iken CHP’den aday olup Antalya’dan milletvekili seçilen Sururi Çorabatır, diğer partili arkadaşlarından farklı olarak bugüne kadar hiçbir siyasi eyleme katılmadı.

CHP’de daha önce il başkanlığı yapan vekiller Cavit Arı ile Mustafa Erdem ve Manavgat İlçe Başkanı iken vekil olan Aliye Coşar, çok sayıda eylemde yer alırken, turizm sektöründen gelen Çorabatır ilk siyasi toplu eylemle bugün tanıştı.

Çorabatır, Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin törenini izlemek için TBMM genel kurul salonuna geldiğinde CHP’nin ayağa kalkmama eylemine katıldı. Ak Partili vekiller ayağa kalkıp Erdoğan’ı alkışlarken, Çorabatır diğer CHP’liler gibi yerinden kalkmayarak tepkisini gösterdi.

ÖNCE KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ  

Sururi Çorabatır, yemin töreninden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Çorabatır bu ana ilişkin bir fotoğrafı ve düşüncelerini sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

“Cumhuriyetin 100.yılında TBMM çatısı altında, güzel şehrim Antalya'yı @herkesicinCHP adına, Milletvekili olarak temsil etme yolculuğumda bu zaman kadar göstermiş olduğu güven, verdiği yön ile desteğini hiç esirgemeyen, @herkesicinCHP Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk’na sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yolu sizin ile birlikte yürümek bir onur. Bugün bana gösterdiğiniz yolda, milletin vekili olmak üzere @TBMMresmi yemin törenine bu onur ve inançla gidiyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 AZ KALDI
 5 Haziran 2023 Pazartesi 16:26
zavallılar oturma eylemi yapmış mış..adam sizin sırtınızı mindere 12 kez yapıştırdı..yenile yenile bi hal oldunuz yenilmeye doymuyorsunuz..sonrada yenen adamı protesto ediyorsunuz neyin kafası bu..gerçi normal..şeref namus sözü veripte yenilince istifa edemeyen eşrefi mahlukatta sizden di..bu kafayla siz daha çooookkk yerinizde oturusunuz...iyi oturmalar sakın kalkmayın ha
 Garip
 4 Haziran 2023 Pazar 11:27
LİYAKAT diye tepinen CHP liyakatsız işler yaparak % 100 kazanacağı seçimi kaybetme başarısı göstermiştir. Bir CHP'li olarak sizlere İNANCIM KALMADI. Sururi Çorabatır otel sahibidir. Otellerini bırakıp , TÜRKİYE ve TÜRK halkının sorunlarıyla ilgilenemez. Doğu veya Güney DOĞU Kökenli adaylar dururken Çorabatır'ın liste başı yapılması 1. Dakikada GOLÜ kendi kalenize atmaktır. KILIÇDAROĞLU İSTİFA ETMELİDİR ..... Mağlubiyetin tek sorumlusu BAY KEMAL'dir.
 bekir bülend özsoy
 3 Haziran 2023 Cumartesi 07:27
yahu af edersin de parti grup kararı almış ne yapacaktı? bu kadar ucuz hareketleri kahramanlaştırmak neyin nesi, tün Antalya vekilleri ve tüm chp vekilleri kalkmamış.
 taş
 3 Haziran 2023 Cumartesi 00:01
Başlığa bakınca farklı bir şey yapmış sanırsınız.Ön seçimin olmayışı mecliste böyle bir tablo çıkardı.Sezon sonu bakacağız nasıl bir karneleri olacağını,ne yazık ki ön seçim olmayınca bu listeye girenlerin 109 kişi içerisinden seçilmelerinde nasıl bir kriter uygulandı bilen var mı.Her yönden daha liyakat olarak önde olanlar ne yazık ki listelere giremediler.Bu listeler öyle kötü olduğu için ülke genelinde en düşük oyu almışdır.Kısacası mecliste kayıp edildi,Cumhurbaşkanlığı kayıp edildi,seçmenin asabını daha fazla bozmaya gerek yok.KILIÇDAROĞLU genel başkanlıktan ayrılmadıktan sonra hiç bir şey değişmez.Hantal örgütler aktif hale gelecek şekilde yapılandırılacak ve Belediye Başkanları karşısında ezik olmayacak bir hale getirilmesi için taze kana ihtiyaç var.KILIÇDAROĞLU bu yumuşak geçişi sağlamalıdır.25 milyonu aldatan bu MYK üyelerinden derhal vaz geçilmelidir.Örgütlerden sorumlu bu Oğuz Kaan SALICI yıllarca orada ne yapmış,sandıktan bir ıslak imza almayı dahi başaramamışlardır.Listelerde isimler var ama anlaşılan 20 bin sandıkta canlı varlıkları yok.Sahtekarlık yapıldığı görülüyor.Bütün bunlar olurken KILIÇDAROĞLU ne yazık ki hesap soramamıştır.Seyit Torun ile Oğuz Kaan Salıcı'nın nasıl bir özelliği var ki her seçimden sonra yenilgi olmasına rağmen o koltuklarda sürekli oturmuşlardır.Kısacsı KILIÇDAROĞLU ve ekibi şahsi eşyalarını toplamalı ve derhal CHP binasını terk etmelidirler.25 milyon seçmenin ahını aldılar ve 85 milyona dürüst davranmadılar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber