Gün Haber

Antalyalı ünlü iş adamı Ali Yılmaz'ın aracı kurşunlandı

Antalya’nın ünlü iş adamlarından ATSO Meclis Üyesi Ali Yılmaz’ın makam aracına silahlı saldırı düzenlendi. Araca 7 kurşun isabet etti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı ünlü iş adamı Ali Yılmaz'ın aracı kurşunlandı
Haberler / Antalya
3 Kasım 2023 Cuma 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sabaha karşı 01.29 sıralarında yapılan saldırı, Mevlana Kavşağı’ndaki merkez bürosunun kapı girişinde yaşandı. Silahlı saldırgan, Ali Yılmaz’ın kullandığı park halindeki 07 AY 121 plakalı boş siyah minibüse 7 el ateş etti.

İçinde Ali Yılmaz’ın olmadığı sırada gerçekleştirilen saldırıyı yapan kişi karanlıkta kayıplara karıştı.

Kurşunlamadan hemen sonra çalışanların durumu polise bildirmeleri üzerine olay yeri inceleme ekipleri minibüste araştırma yaptı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin de aranmasına başlandı.

ATEŞ EDEN VE AZMETTİREN ORTAYA ÇIKACAKTIR

Antalya’nın sevilen, sayılan ve yardımsever iş adamlarından Ali Yılmaz saldırıdan sonra Gün Haber’in sorusunu üzerine durumun emniyet ve savcılığa intikal ettiğini belirterek, kimseyle herhangi bir husumeti olmadığını söyledi.  Bugüne kadar adı ticari herhangi skandalla da anılmayan Ali Yılmaz’ın özel yaşamına da özen gösterdiği biliniyor. Yılmaz, “Kim yapmış olabilir?” sorumuza ise “Ben bu saldırıyı düzenleyen ve azmettiren kişiyi emniyet güçlerimizin ve başsavcılığımızın ortaya çıkaracağına inanıyorum” dedi.

İŞ DÜNYASININ SİVRİ DİLLİ DOĞRUCU DAVUT’U…

Ali Yılmaz, uzun süredir, hem Antalyaspor yönetimleri, hem de ATSO meclisinde yaptığı konuşmalarla sık sık gündeme geliyordu.

Antalyaspor Vakfı’nda başkanlık ve Antalyaspor A.Ş’de ise 2. başkanlık görevlerini üstlenen iş insanı Ali Yılmaz, kulüpte kapalı kapılar ardında konuşulanları tek tek isim vererek anlatmıştı.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber