Gün Haber

Antalyalı liseliye taşıdığı fotoğraf yüzünden gözaltı

1 Mayıs’ta Halkevleri kortejinde Mahir Çayan flaması taşıyan lise öğrencisi K. S. T, “terör örgütü propagandası” yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı liseliye taşıdığı fotoğraf yüzünden gözaltı
Haberler / Antalya
15 Haziran 2023 Perşembe 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Terörle Mücadele Dairesi (TEM) ekipleri bu sabah 07.30’de Halkevleri üyesi lise öğrencisi K. S. T’in evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri devam eden T, 1 Mayıs’ta taşıdığı Mahir Çayan flaması nedeniyle “terör örgütü propagandası” yapmakla itham ediliyor.

Halkevleri Genel Sekreteri Kutay Meriç, Taşkelek’in sabah saatlerinde evinin basıldığını söyleyerek, 1 Mayıs’ta Mahir Çayan flamasının taşımasını emniyetin suç unsuru olarak gördüğünü belirtti. Meriç, emniyetin Mahir Çayan’ı yasa dışı örgüt lideri olarak gördüğü ve gözaltı gerekçesinin de “terör örgütü propagandası” olduğunu kaydetti.

Meriç, “Mahir Çayan kitapları yasal ve her yerde satılıyor. Mahir Çayan’ı ölüm yıldönümünde herkes paylaşır. Bu anlaşılmaz bir durum. Kabul edebileceğimiz bir şey değil” dedi.

Kaynak: Artı Gerçek 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber