Gün Haber

Antalyalı iş insanı Cihan Bulut, Atatürk'ün ruhu için lokma dağıttı

Ak Parti'den Döşemealtı Belediye Başkanı olabilmek için çalışmalar yürüten Antalyalı iş insanı Cihan Bulut, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında Döşemealtı Cuma Pazarı yanında Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhuna vatandaşa lokma ikram etti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı iş insanı Cihan Bulut, Atatürk'ün ruhu için lokma dağıttı
Haberler / Antalya
10 Kasım 2023 Cuma 17:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yılında Döşemealtı'nda çeşitli etkinliklerle anıldı.

Resmi olarak açıklamasa da Ak Parti'den Döşemealtı Belediye Başkan adaylığı için hazırlıklarını sürdüren Cihan Bulut da sabahın erken saatlerinde Bahçeyaka Mahallesi'nde bulunan Cuma Pazarı yanına kurdurduğu stantla 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhuna vatandaşa lokma ikramında bulundu.

Kendi elleriyle lokma dağıtan Bulut'a vatandaşlar bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Bulut şunları söyledi:

"Bu güzel toprakların bizlere vatan olarak kalmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.sene-i devriyesinde rahmet, minnet, özlem ve saygıyla anıyoruz. Atatürk ile birlikte kanlarıyla canlarıyla bedelini ödeyerek bugün bu topraklarda özgürce yaşamamıza vesile olan silah arkadaşlarını bunun yanı sıra, vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren tüm şehit ve gazilerimizin de ruhlarına bugün lokma etkinliği düzenledik. Allah ruhlarına hediye eylesin."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akrep
 11 Kasım 2023 Cumartesi 19:40
Yolsuzlukta bir numara Döşemealtı Belediyesi diye yazan, adamsın rumuzlu kişiye sormak lazım.Eğer yolsuzluk yapılıyorsa Belediye Başkanı muhalefet partisinden,dolaysı ile korunması mümkün değil.İktidarda ise Ak Parti var ve Bakanlar Ak Parti'nin bakanları,yine Devletin sorumlu makamları da İktidar tarafından atandığına göre,her sene Belediye denetleniyor,peki nasıl oluyor da her hangi bir yolsuzluğa rastlanmıyor.Demek ki yasalara uygun çalışma yürüttüğü görülüyor.Yok hala yolsuzluk var diyorsanız,o zamanda iktidar kadroları tarafından CHP' li bir Belediye korunuyor gibi algılanmaz mı. İkincisi yolsuzluk var demekle yolsuzluk olmuyor.Bu konuda bir belgeniz veya bilginiz varsa adli ve idari makamlara gidip verin.Yoksa burada ucuz siyaset yapmayın.Halep orda ise arşın burada derler.İki dönemdir Belediye Başkanı sırf CHP oylarıyla seçilmiyor,daha önce Ak Parti den Belediye Başkanlığı yapmış şahıslar tarafından desteklendiği için seçiliyor.Onlar bir yolsuzluk görseler yerel seçimde CHP Belediye Başkanına oy verirler mi,verdiklerine göre demek ki her şeyi normal görüyorlar.Uzun lafın kısası sandıkta yenemediğinize iddialar atmayın. Son söz, varsa yolsuzluk belgeleriniz adliye orada,yoksa kumda oynayın da bir yerlerinize çöp batmasın.))))
 adamsın
 11 Kasım 2023 Cumartesi 12:19
yolsuzlukta bir numara döşemealtı belediyesi
 kepez başı
 11 Kasım 2023 Cumartesi 09:55
hayrınamı yapmış bunu cihan bey, akp den başkan adayı olmasaydıda yaparmıydı acaba :))
 akdeniz
 11 Kasım 2023 Cumartesi 06:31
Döşemealtı'n da Bekir Kıvrım 7 senedir AKP İlçe Başkanlığı dahil hizmetlerine devam ediyor.Eğer Bekir Kıvrım'ın dışında biri aday olarak açıklanırsa emeklerine yazık olacak. Diğer adı geçen aday adaylarını yıllarca Döşemealtı'n da gören bile yok.Hiç birini halkın çoğu tanımaz.Seçimlere 6 ay kala ortaya çıkmış aday adayları.Ancak siyaset böyle bir şey,tepeden işini yapan aday oluyor.AKP'nin 3 dönemdir kayıp etmesi doğru aday çıkaramamasından,bakalım bekleyip göreceğiz kim açıklanacak.
 taş
 10 Kasım 2023 Cuma 23:39
Anlaşılan Ak Parti den Cihan BULUT ciddi aday adayı olarak çalışmalarına devam ediyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber