Gün Haber

Antalyalı Hiranur bir günlüğüne polis oldu

ANTALYA'da polis olmak isteyen Hiranur, Dünya Kız Çocukları Günü'nde polis üniforması giyerek ekipler ile devriye attı. Hiranur’un mutluluğu, duygu dolu anlar yaşattı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalyalı Hiranur bir günlüğüne polis oldu
Haberler / Antalya
12 Ekim 2024 Cumartesi 08:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konyaaltı ilçesinde annesi ile birlikte yaşayan ve evde bakım hizmeti alan Hiranur isimli özel çocuk, polis olma hayalini Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne bildirdi. İlgili kurumların durumu Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesiyle buraya davet edilen Hiranur, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tatar ve emniyet mensupları tarafından karşılanarak merak ettiği birimleri ziyaret etti. Hayallerini anlatan Hiranur, polis aracına binerek ekiplerle birlikte devriye görevine çıktı. Polis aracı ile devriye atan Hiranur, siren ve megafon ile vatandaşları selamladı.

Polis üniforması giymekten çok mutlu olduğunu belirten Hiranur’a Dünya Kız Çocukları Günü anısına İlçe Emniyet ve Sosyal Hizmetler Müdürlüklerinin personeli tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Tunahan KIR/ ANTALYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber