Gün Haber

Antalya temsilcisi 07 Gazispor’un rakipleri belli oluyor

Namağlup Türkiye Şampiyonu olarak Voleybol 2. Lige yükselen ve Antalya’yı temsil eden tek takım olan Döşemealtı 07 Gazi Spor, yeni sezona hazır. 2 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek kuranın ardından rakipler belli olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya temsilcisi 07 Gazispor’un rakipleri belli oluyor
Haberler / Spor
31 Temmuz 2024 Çarşamba 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Döşemealtı 07 Gazi Spor Kulübü Büyük Erkek Takımı, Nisan ayında Isparta'da yapılan yarı finallerde grup birincisi oldu. Büyük Erkek Takım daha sonra Uşak’ta yapılan turnuvada namağlup Türkiye Şampiyonu olarak 2. Lige yükseldi.

2. Lig için hazırlıklarımı sürdüren ve şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Döşemealtı 07 Gazispor’un rakipleri de belli oluyor. 2024-2025 voleybol sezonu Efeler Ligi, Vodafone Sultanlar Ligi, Erkekler 1.Lig, KFC Kadınlar 1.Lig ve 2’nci Liglerin (Kadın-Erkek) kura çekimleri 2 Ağustos Cuma Günü Ankara’da yapıcak. Ankara’da yapılacak.

Baş Antrenör Timur Kapsal, “İlk sezonda Namağlup Türkiye Şampiyonu olarak 2. Lige yükselme başarısı gösterdik. Büyük Erkek Takımımız, 2. Ligde Antalya’yı temsil eden tek takım olacak. Yeni sezona çok iyi hazırlandık. Cuma günü yapılacak kura çekimi ile rakiplerimiz belli olacak. Bir üst lige çıkarak ilçemizi ve şehrimizi temsil edeceğiz. “ dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber