Gün Haber

Antalya'nın emniyet müdürü değişti

Antalya Emniyet Müdürü Drhan Çevik merkeze alınırken yerine İlker Arslan getirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'nın emniyet müdürü değişti
Haberler / Antalya
16 Ağustos 2024 Cuma 08:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına  göre 16 ilin emniyet müdürü değişti. Tam 2 yıldır Antalya’da görev yapan Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken, yerine İçişleri Müşaviri İlker Arslan getirildi. Arslan daha önce de Tanık Koruma Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 16 Ağustos 2024 Cuma 11:11
Aynen General Kadrolarında olduğu gibi,Vali ve Emniyet Müdürlüklerine de kadrolar getirilmelidir.Bu merkeze atanan birden çok Vali ile Emniyet Müdürü atamasına son verilmelidir.Bütçeye ne kadar yük getirdikleri hesaplanıyor mu.Merkez Valisi veya Merkezdeki Emnüyet Müdürleri boşu boşuna bekliyorlar ve her ay milyonlar maaş olarak ödeniyor. Bunların kadroları olmalı ve emekli olanların yerlerine yeni Valiler ve Emniyet Müdürleri terfi etmeliler.Yoksa Hükümet değişiyor veya Bakan değişiyor,onların keyfine göre atamalar oluyor.Kısacası israf hat safhada.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber