Gün Haber

Antalya delegesi rengini belli etti

CHP eski Milletvekili ve TV programcısı Barış Yarkadaş, Antalya delegelerinin kurultayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini ileri sürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya delegesi rengini belli etti
Haberler / Antalya
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yarkadaş, bugün x’ten yaptığı paylaşımda, Antalya delegelerinin tamamının Kılıçdaroğlu’ndan yana oy kullanacağını, sadece bir delegenin değişimin adayı Özgür Özel’i tercih ettiğini duyurdu.

Yarkadaş’ın paylaşımı şöyle:    

“CHP ANTALYA İL ÖRGÜTÜ Büyük Kurultay Delegelerinin 34’ünden 32’si CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden aday gösterilmesi için imza verdi. 1 delege delegelikten istifa ettiği için oy kullanamayacak. Böylece Antalya’dan “değişim” için sadece 1 imza verildi. Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, 32 imzayı genel merkeze teslim etti.”

BURDUR’DA KILIÇDAROĞLU DİYOR

Bu arada, Burdur delegelerinin de genel başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu’nu öneren bir dilekçesi sosyal medyaya düştü.

Yarkadaş, bu dilekçeyi de paylaştı:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 antalyalı
 25 Ekim 2023 Çarşamba 14:03
kılıçdaroğlu ve ekibi değizmezse chp ye oy yok milyonlar sandığa gitmeyecek
 antalyalı
 25 Ekim 2023 Çarşamba 08:51
kılıçdaroğlu kazanırsa oy vermeyeceğiz
 antalyalı
 24 Ekim 2023 Salı 14:40
14 seçime girip kaybeden kılıçdaroğlu ve etrafındakiler tamamen değişmeliler,değişmez ise chp dahada küçülür, oy vermeyi düşünmeyen milyonlar olduğunu herkes düşünsün
 benjaminx
 24 Ekim 2023 Salı 11:14
Sevgili Büyük Kurultay Delegeleri; Kurultayda Kılıçdaroğlunun yeniden Genel Başkan seçilmesi durumunda oy kullanmayacağız. Tıpış tıpış oy verme dönemi bitti haberiniz olsun. Bunu da emin olun hiçbir beklentim olmadan tüm samimiyetimle söylüyorum.
 taş
 24 Ekim 2023 Salı 00:40
Şaşılacak bir durum yok.Belediye Başkanları yerlerini korumak için kazanan adaya yönelirler.Deleğelerde zaten onların,KILIÇDAROĞLU'nun da kazanacaklarından eminler ki KILIÇDAROĞLU'na imza veriyorlar.Yoksa Özgür Özeli'in kazanacaklarını bilseler ona giderler.Siyasi amaçlar tek olunca yamuluyorlar.Bütün mesele bundan ibaret.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber