Gün Haber

Antalya'dan uçağa bindi Münih yerine Moskova'ya indi

Antalya'daki Alman turisti Münih yerine Moskova'ya götürdüler
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'dan uçağa bindi Münih yerine Moskova'ya indi
Haberler / Antalya
25 Haziran 2023 Pazar 07:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bild Gazetesi'nin, "Antalya'da kahvaltı, Moskova'da öğle yemeği, İstanbul'da akşam yemeği" başlığıyla duyurduğu haberde, bir yaşlı kadının Münih'e dönüş yolculuğunun tam bir kâbusa dönüştüğünü belirtti. Habere göre, 79 yaşındaki Monika Nürnberg adlı emekli turist, 10 gün süren bir tatilden sonra Antalya Havalimanı'na dönüş için geldi. Ancak kapı numaralarının değişmesiyle birlikte yanlışlıkla Moskova uçağına binen turist, Rusya'nın başkentine vardığında büyük bir şok yaşadı.

Moskova'ya varışından sonra, Münih'e dönüş yapmak için birkaç saat beklemek zorunda kalan Nürnberg, ardından İstanbul Havalimanı'nda aktarma yapmak üzere tüm geceyi bekleme salonunda geçirdi. Ertesi sabah İstanbul'dan nihayet Münih'e uçabilen turist, toplamda 30 saatlik bir süre sonunda evine dönebildi.

Bu olayın ardından yaşadığı uçuş kabusu ve maddi kayıplar nedeniyle Türk Hava Yolları'ndan tazminat talep etmeye hazırlanan Nürnberg, ayrıca kayıtlı olmadığı bir uçağa binebilmesine nasıl izin verildiği konusunda açıklama beklemediğini söyledi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber