Gün Haber

Antalya'daki bu bina öldü içinde hala yaşıyorlar

Antalya’nın ilk apartmanı olarak bilinen, Muratpaşa Mahallesi Gençlik Mahallesi’ndeki Yalı Apartmanı ömrünü tamamlayınca kentsel dönüşüm için boşaltıldı ancak çökmeler nedeniyle tehlike saçmaya devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'daki bu bina öldü içinde hala yaşıyorlar
Haberler / Antalya
20 Eylül 2023 Çarşamba 07:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Işıklar Caddesi’nde bulunan binayı bazı vatandaşların boşaltmakta direnmesi ise tehlikeyi başka boyuta taşıdı. Üst katlarda yaşanan bir çökme nedeniyle kopan beton parçaları yolda geçen insanların üzerine düşmeye başladı. Bu yüzden bir kişinin yaralandığını öğrenildi.

59 yıllın binada yaşamın devam ediyor olması mahalle sakinlerinde endişe yaratıyor. Mahalle sakinlerinden bazı veliler, okulların açılmasıyla sabah erken saatlerde çocuklarının bu bina önünde servis beklediğini, harabeye dönmüş bu binadan düşen bir parçayla yaralanmalarını ise an meselesi olduğunu söylediler.

Her gün bu endişe ve korkuyla binanın önünden geçmek zorunda kalmaktan rahatsız olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, binanın kontrollü olarak hemen yıkılmasını istiyor. Komşu binaların sakinleri, kopan parçaların kendi binalarına da zarar verdiğini ileri sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber