Gün Haber

Antalya dahil 4 il müdürü değişti

BATI Akdeniz illeri Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar'da tarım ve orman il müdürleri değişti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya dahil 4 il müdürü değişti
Haberler / Antalya
15 Eylül 2023 Cuma 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Fırat Erkal atandı. Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Gökhan Karaca ise Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevlendirildi.

Burdur ve Isparta'da ise müdürler yer değiştirdi. 2021 yılı Ocak ayından bu yana Burdur Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapan Mehmet Tuğrul, Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne atandı. Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel ise Burdur Tarım ve Orman İl Müdürü oldu.

Afyonkarahisar'da 2018 yılında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atanan İbrahim Acar, 5 yıl görev yaptı. Konya Ilgın doğumlu olan Acar, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atanırken yerine Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Müdürü olan Özkan Parlak getirildi.

BATI AKDENIZ ILLERI ANTALYA, BURDUR, ISPARTA VE AFYONKARAHISAR'DA TARIM VE ORMAN IL MUDURLERI DEGISTI. ( ANTALYA TARIM ORMAN IL MUDURU SAKIR FIRAT ERKAL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

BATI AKDENIZ ILLERI ANTALYA, BURDUR, ISPARTA VE AFYONKARAHISAR'DA TARIM VE ORMAN IL MUDURLERI DEGISTI. ( BURDUR TARIM ORMAN IL MUDURU EYUP ADIGUZEL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

BATI AKDENIZ ILLERI ANTALYA, BURDUR, ISPARTA VE AFYONKARAHISAR'DA TARIM VE ORMAN IL MUDURLERI DEGISTI. ( AFYONKARAHISAR TARIM ORMAN IL MUDURU OZKAN PARLAK) (FOTO:ANTALYA-DHA)

BATI AKDENIZ ILLERI ANTALYA, BURDUR, ISPARTA VE AFYONKARAHISAR'DA TARIM VE ORMAN IL MUDURLERI DEGISTI. ( BURSA TARIM ORMAN IL MUDURU IBRAHIM ACAR) (FOTO:ANTALYA-DHA)

BATI AKDENIZ ILLERI ANTALYA, BURDUR, ISPARTA VE AFYONKARAHISAR'DA TARIM VE ORMAN IL MUDURLERI DEGISTI. ( BURDUR TARIM ORMAN IL MUDURU MEHMET TUGRUL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

BATI AKDENIZ ILLERI ANTALYA, BURDUR, ISPARTA VE AFYONKARAHISAR'DA TARIM VE ORMAN IL MUDURLERI DEGISTI. ( GOKHAN KARACA) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 TANJU
 15 Eylül 2023 Cuma 11:46
Gökhan karaca iki gün önce haber olmuştu hızlı bir sürgün olmuş :)

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber