Gün Haber

Antalya'da yollar plaka mezarlığına döndü

METEOROLOJİ'nin turuncu kod uyarısı yaptığı Antalya’da şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Fırtına nedeniyle Kundu'da balıkçı barınağında bağlı bulunan tekne battı, uçaklar Antalya Havalimanı'na iniş yapamadı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da yollar plaka mezarlığına döndü
Haberler / Antalya
26 Kasım 2023 Pazar 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kod uyarısı yaptığı Antalya'da şiddetli yağmur ile fırtına etkisini bugün de sürdürüyor. Şiddetli yağmurla birlikte Antalya'nın şehir merkezindeki yollarda su birikintileri oluştu, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Zemin katlardaki ev ve iş yerleri suyla dolarken, kent trafiği durma noktasına geldi. Şiddetini arttıran yağmur zaman zaman yerini dolu yağışına bıraktı. Kepez ilçesinde bulunan kanallar taştı. Bazı evlerin bahçeleri suyla doldu. Kentin en işlek noktalarından Cumhuriyet Meydanı'nda yağmura hazırlıksız yakalanan bir vatandaş, güneş şemsiyesiyle korunmaya çalıştı.



Kentte yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle hava trafiğinde de aksamalar yaşandı. Bazı uçaklar Antalya Havalimanı'na inemezken, kalkış yapmak isteyen bazı uçuşlarda da gecikmeler yaşandı. İniş yapamayan bazı uçaklar uzun süre havada tur atmak zorunda kalırken bazıları da farklı havalimanlarına yönlendirildi.

PLAKALAR SULARIN İÇİNDE KALDI

Vatandaşlar, çok sayıda araç plakasını göl haline gelen yollardan toplayarak kaldırım kenarlarına astı.

Bu plakalar Güllük’ten Opera Kavşağı’na gelmeden önceki kavşakta sahiplerini bekliyor.

Bu plakalar ise Yeni Doğan Mahallesi’ndeki Pazar yerine yakın bir yerde bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber