Gün Haber

Antalya'da yerel siyaset öncesi esnaf odaları ilgi odağı

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından düzenlenen 'Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı'na katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da yerel siyaset öncesi esnaf odaları ilgi odağı
Haberler / Antalya
8 Ocak 2024 Pazartesi 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından düzenlenen 'Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı'na katıldı. AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal ve İbrahim Ethem Taş, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar merkez ve ilçelerde bulunan oda başkanları, kooperatif başkanları, yönetim denetim kurulu üyeleri ve esnafların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya'da korsan taksi, AVM'ler ve otellerdeki her şey dahil sistem ile ilgili esnafın yaşadığı sıkıntıları anlatarak birlik olarak buldukları çözüm önerilerini paylaştı.

Karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda oda başkanları ve kurul üyeleri ile birlikte esnafların sorunları, talepleri ve çözüm önerileri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a aktarıldı.

KULTUR VE TURIZM BAKANI MEHMET NURI ERSOY, ANTALYA ESNAF SANATKARLAR ODALARI BIRLIGI (AESOB) TARAFINDAN DUZENLENEN 'SORUNLAR VE COZUM ONERILERI ISTISARE TOPLANTISI'NA KATILDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Sırada ATSO
 8 Ocak 2024 Pazartesi 17:40
Sırada ATSO vardır! Peki Bakan ıle gelen vekıllerın ardından CHP gelmek ısterse odalar bu durumu kabul edecek mı?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber