Gün Haber

Antalya'da sonbaharda deniz keyfi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde yerli ve yabancı tatilciler, sıcak havada sahili doldurup, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da sonbaharda deniz keyfi
Haberler / Antalya
12 Eylül 2024 Perşembe 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan verilere göre hava sıcaklığının 35 derece, deniz suyu sıcaklığının 30 derece, nem oranının yüzde 60 ölçüldüğü ilçede, güneşli havada yerli ve yabancı tatilciler sahili doldurdu. İlçenin ünlü Kleopatra ile Damlataş plajlarına gelen tatilcilerin bazıları şezlonglara ve kumsala uzanarak güneşlendi, bazıları ise denize girdi. Meteoroloji yetkilileri güneşli havanın hafta boyu devam edeceğini, salıdan itibaren yağışlı havanın hakim olacağını belirtti.

Alkın BİRİCİK/ALANYA (Antalya), (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 13 Eylül 2024 Cuma 12:53
MAŞALLAH,şu güzelliklere bakın,kum deniz güneş ne harika. Turist geliyor 1 EURO bozduruyor 37 TL para alıyor.Yani 1000 EURO bozdurdumu 37.000 Tl ediyor.Adamlar 5 yıldızlı otellerde kuş sütü dahil yiyip içip eğlenip gidiyorlar. Bizde ise emekli 12.500 Tl,asgari ücret 17.002 Tl.Bu paralarla ancak otellerde bir kaç gün kalırsınız,sonrası ise ayı çıkarmak için dilenirsiniz.O nedenle vatandaşın ancak bir bölümü bile Konyaaltı sahiline inerek denize girebiliyor.
 taş
 13 Eylül 2024 Cuma 12:48
MAŞALLAH,şu güzelliklere bakın,kum deniz güneş ne harika.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber