Gün Haber

Antalya'da otomobil ile çarpışan servis minibüsü devrildi: 4 yaralı

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde otomobil ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da otomobil ile çarpışan servis minibüsü devrildi: 4 yaralı
Haberler / Antalya
27 Aralık 2023 Çarşamba 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza dün saat 16.30 sularında Yeniköy Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Turgut Özal Caddesi'nin kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde seyir halindeki Süleyman A.'nın (35) kullandığı 07 C 1885 plakalı servis minibüsü, Turgut Özal Caddesi üzerinde seyir halindeki Bilge A.'nın (20) kullandığı 07 AEE 027 plakalı otomobille kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil taş yığınları üzerine çıkarak durabilirken servis minibüsü ise savrularak refüjdeki ağaçları devirdikten sonra yan yattı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada minibüsteki Musa U., İbrahim Y. ve Nilüfer K. ile otomobil sürücüsü Bilge A. yaralandı. Sağlık görevlilerinin çabalarıyla servis minibüsündeki yaralı yolcular çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından 4 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 28 Aralık 2023 Perşembe 09:55
Döşemealtı'nda bir denetimsizlik ve başıbozukluk hakim.Ana caddeye bakın olur olmaz yerlerde orta refüjlerde dönüşler yapmışlar.Dönüş sadece kavşaklarda olur.Ayrıca hiç bir denetim yok,cuma günleri pazar yerine gelin rezaleti görürsünüz. Cami'de aynı yerde olduğundan o bölgede yollar gelişigüzel araç parklarıyla dolu oluyor.Trafiği düzenleyecek ne bir emniyet görevlisi, nede bir Belediye zabıta ekiplerini ara ki bulasın.Döşemealtı ne yazık ki sahipsiz,bütün bunları çözecek yöneticiler aranıyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber