Gün Haber

Antalya'da öğrenci yurdunda yangın tatbikatı

Konyaaltı Belediyesi, ilçede bulunan okul ve yurtlarda yaşanabilecek doğal afet, yangın ve kazalarda acil müdahale durumunda alınacak önlemler noktasında tatbikatlarını sürdürüyor. Ekipler, son olarak öğrenci yurdundaki öğrenci ve personele yangın tatbikatı gerçekleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da öğrenci yurdunda yangın tatbikatı
Haberler / Antalya
7 Aralık 2023 Perşembe 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konyaaltı Belediyesi ilçede bulunan okul ve yurtlarda olası bir doğal afete acil müdahale noktasında vatandaşların neler yapabilecekleri ile ilgili tatbikat yapmaya devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi Servisi tarafından son olarak Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nda bulunan öğrenci ve çalışan personele yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilere olası bir doğal afette alınacak önlemler noktasında yapacakları anlatıldı. Tatbikatta, öğrenci ve personel olası afetlere karşı bilgilendirildi.  

UYGULAMALI OLARAK ANLATILDI 

Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Sinan Toprak,  “Yaptığımız yangın tatbikatında olası bir yangında yurtta kalan kız öğrencilerimiz ve çalışan personele kendilerini nasıl koruyabileceklerini ve yangında yurttan nasıl çıkabileceklerini anlattık” dedi. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber