Gün Haber

Antalya'da küçükler yerli malını öğrendi

KONYAALTI Bedriye Bileydi İlkokulu öğrencileri, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nda düzenlenen etkinlikte yerli malı üretmenin ve tüketmenin önemini öğrendi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da küçükler yerli malını öğrendi
Haberler / Antalya
21 Aralık 2023 Perşembe 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yapılan etkinliklerle yerli malı üretim ve bilinçli kullanımının küçük yaşlarda çocuklara kazandırılması hedeflenirken, etkinliklere Bedriye Bileydi İlkokulu Müdürü Nur Daryal, Müdür Yardımcısı Ezgi Durukan Yıldırımer, Hafize Işlak da katıldı.

Bedriye Bileydi İlkokulu öğretmeni Nurten Yurtkulu önderliğindeki birinci sınıf öğrencileri, Türk kültürüne ait eşyalardan oluşan bir köşe oluşturarak nostalji ortamı yarattı. Etkinlikte yöresel ürünler ve meyveler ikram edildi. Yerli malı üretimi ve tüketiminin artırılması, bilinçli tüketim, insanların parasını, eşyasını ve zamanını tutumlu kullanmasını hedeflemek ve çocukları tutumluluk konusunda bilinçlendirmek amacıyla kutlanan Yerli Malı Haftasında çocuklar yerli ürünleri tadarak eğlendi.

Öğrenciler evlerinden getirdikleri yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Çocukların yerli malı kullanımına özendirilmesi gerektiğini anlatan öğretmenler, yerli malı tüketiminin milli ekonomi için önemli olduğunu vurguladı.

KONYAALTI BEDRIYE BILEYDI ILKOKULU OGRENCILERI, TUTUM, YATIRIM VE TURK MALLARI HAFTASI'NDA DUZENLENEN ETKINLIKTE YERLI MALI URETMENIN VE TUKETMENIN ONEMINI OGRENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber