Gün Haber

Antalya'da korona rağmen vur patlasın çal oynasın

ANTALYA'daki düğün ve kına gecelerinde, uzmanların uyarılarına rağmen temizlik, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da korona rağmen vur patlasın çal oynasın
Haberler / Antalya
18 Ağustos 2020 Salı 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs pandemisine karşın 1 Haziran sonrası uzmanların, "Maske takın, sosyal mesafeyi koruyun ve hijyene dikkat edin" uyarıları yok sayılmaya devam ediyor. Antalya'nın Kepez, Aksu ilçelerindeki düğün ve kına gecelerinde sosyal mesafe yok sayıldı. Onlarca kişi kol kola halay çekti. Bazılarının maskeyle halaya eşlik etmesi ise bir davetlinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 demir
 19 Ağustos 2020 Çarşamba 08:35
Düğünlerin derhal iptal edilmesi gerekir.En çok bulaş oralarda oluyor.Öpüşen sarılan bir araya gelince topluca dip dibe oynayanlar ne ararsan var.O nedenle nişan düğün ve her türlü etkinliklerin yasaklanması lazım.Amaç bir an önce çok kişi bulaş yaşasın diyorsanız,süper teknik sakın yasaklamayın.Zaten her şey serbest,aşı bulunup insanlar aşılana kadar merak etmeyin virüsü kapanlar patlar.Sonuçta ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyorsanız, şu anki yöntem çok güzel aman devam.
 salo
 18 Ağustos 2020 Salı 23:22
bugün bir nişan,bir sünnet birde nikaha davet edildim. insanlar kafayı yemiş gibi.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber