Gün Haber

Antalya'da bir garip hırsızlık

Antalya'da bir garip hırsızlık olayı yaşandı. 3 yabancı kadın, bir ülkenin turizm ateşesinin cüzdanını çaldı. Taksiyle kaçan hırsızlardan ikisi Kaleiçi Saat Kulesi önünde, diğeri kaldığı otelde yakalandı. Normalde bu tür hırsızlıklarda tutuklama olmazken, 3'ü de tutuklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da bir garip hırsızlık
Haberler / Antalya
8 Ağustos 2020 Cumartesi 08:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AKILLARA CASUSLUK FİLMLERİNİ GETİREN O HABER:

ANTALYA'da, bir ülkenin turizm ataşesinin sırt çantasındaki cüzdanı yankesicilik yöntemiyle çalan yabancı uyruklu 3 kişi, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, tutuklandı.

Kaleiçi'de 4 Ağustos günü bir ülkenin turizm ataşesinin sırt çantasındaki cüzdanın yankesicilik yöntemiyle çalınmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Polis, şüphelilerin yabancı uyruklu 3 kişi olduğunu belirledi. Şüphelilerden 2'sinin sırt çantasından cüzdanı çaldıktan sonra gözcülük yapan diğer şüpheliyle birlikte taksiye binerek olay yerinden uzaklaştıkları belirlendi. Polis ekiplerince düzenlenen operasyonla şüphelilerden S.H. ile F.V. Kaleiçi Saat kulesi önünde, diğer şüpheli V.P. ise kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan cep telefonu, diplomatik kimlik kartları, bankamatik kartı ve özel eşyalar bulunarak şikayetçiye teslim edildi. Cüzdanın içindeki 3 bin 500 TL ise bulunamadı.

Uyrukları açıklanmayan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber