Gün Haber

Antalya'da bir avukat 4 şişe viski açtırdı, 120 şampanya patlattırdı

Gazeteci Mesut Gürkan, Antalya'da bir avukatın, yılbaşı gecesi bir meyhanede 4 şişe viski açtırıp, 120 şişe de şampanya patlattığını yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da bir avukat 4 şişe viski açtırdı, 120 şampanya patlattırdı
Haberler / Antalya
5 Ocak 2024 Cuma 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşte, "Nermin'e 120 şişe şampanya" başlıklı o haber:

Antalya’nın ünlü eğlence mekanlarından biri olan Üçkapılar Meyhanesi, 2023 yılına bir rekor geceyle veda etti. Bu unutulmaz gecenin yıldızı ise sahneye çıkan Nermin Öğütçü oldu. Güzel sanatçı, sahne performansıyla sadece müzik dünyasında değil, aynı zamanda rekor kırarak gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
Gece ilerledikçe, Nermin Öğütçü'nün sahne performansına hayran kalan bir avukat, kendisini şampanya patlatarak göstermek istedi. Ancak bu sıradışı an, sadece birkaç şişe ile sınırlı kalmadı. Saat ilerledikçe coşan hayranı, önce 4 şişe viski ardından tam 120 şişe şampanyayı patlatarak geceye damgasını vurdu.
Nermin Öğütçü, sahne performansı ve hayranlarının coşkusuyla 2023 yılına damgasını vurdu. Üçkapılar Meyhanesi'nin sahnelediği bu unutulmaz gece, magazin dünyasında uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor."

Mesut GÜRKAN (Akdeniz Manşet)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Sertaç Karaman
 6 Ocak 2024 Cumartesi 10:42
Bütün bu masrafa derdimi acaba? Avukat mutlu sona erişebildi mi?
 taş
 6 Ocak 2024 Cumartesi 00:08
Fakir fukaraya bu paraları versen olmaz mı.Asgari ücret 17002 Tl olsun,bir tarafta iki ekmek peşinde koşanlar,bir tarafta milyonları harcayanlar.Yazık ki yazık.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber