Gün Haber

Antalya'da başpehlivan Ali Gürbüz oldu

ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 671'incisi düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz başpehlivan oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da başpehlivan Ali Gürbüz oldu
Haberler / Antalya
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elmalı ilçesinde düzenlenen ve 'Türk'ün ilk er meydanı' olarak değerlendirilen 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde, çeyrek final maçlarını kazanan başpehlivanlar Ali Gürbüz ile Mustafa Batu, Osman Kan ile Kürşat Şevki Korkmaz kurayla yarı finalde eşleşti. Recep Gürbüz Stadı'nda puanlama sisteminin uygulanmadığı ve sağanak altında gerçekleştirilen başpehlivanlık yarı final maçında Batu'yu yenen Gürbüz ile Korkmaz'ı mağlup eden Kan finale yükseldi. Geçen yılın şampiyonu Ali Gürbüz, puanlamanın uygulanmadığı finalde Osman Kan'a üstünlük sağlayıp, başpehlivanlığı kazandı. 

Yaklaşık 1200 güreşçinin katıldığı organizasyonda ağalık ihalesini geçen yılın ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin lirayla tekrar kazandı.

ANTALYA'NIN ELMALI ILCESINDE BU YIL 671'INCISI DUZENLENEN TARIHI ELMALI YAGLI GURESLERI'NDE ALI GURBUZ BASPEHLIVAN OLDU. (FOTO:MEHMET AKIN/ELMALI-DHA)

Mehmet AKIN/ELMALI (Antalya), (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber