Gün Haber

Antalya'da aranması bulunan 4 kişi yakalanarak tutuklandı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde aranması bulunan 4 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da aranması bulunan 4 kişi yakalanarak tutuklandı
Haberler / Antalya
13 Temmuz 2023 Perşembe 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede aranması olan kişilere yönelik çalışma yaptı. Ekipler, yağma, dolandırıcılık, kasten yaralama, imar kirliliğine neden olma, hakaret ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından toplam 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan A.Ş., hırsızlık suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.A., kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından toplam 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan F.S.M.V. ile bir yabancıyı ülkeye sokma, ülkede kalmasına imkan sağlama ve hakaret suçlarından toplam 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan N.T.'yi yakaladı. İşlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE ARANMASI BULUNAN 4 KISI YAKALANARAK ADLIYEYE SEVK EDILDI. 4 KISI TUTUKLANARAK CEZAEVINE GONDERILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber