Gün Haber

Antalya'da 'Taze patron' kavgası

Antalya’da sahipleri el değiştiren, imzalanan devir sözleşmelerinin mürekkepleri bile kurumayan iki yerel gazete birbirine girdi. Antalya Ekspres’in Konyaaltı Sahili’ndeki işletmelere ana işletmesi ALSE tarafından haciz getirildiği haberine Lider Gazetesi, “İftira Ekspres’i” cevabını verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 'Taze patron' kavgası
Haberler / Antalya
21 Ağustos 2020 Cuma 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya’da biri geçtiğimiz ay, diğeri bu ay el değiştiren iki gazete yeni patronlarıyla yayın hayatına devam ediyor. Antalya Ekspres deneyimli gazeteci Uğur Keskin’in patronajı altında, Gazete Bir’de ‘Lider Gazetesi’ ismini aldıktan sonra gazeteci Sabri Çağlar’ın sahipliğinde Antalya medyasına hızlı bir giriş yaptı.

Antalya Ekspres, Perşembe günü sürmanşetten, ‘Alkoçlar’da haciz şoku’ başlığıyla bir haber verdi. Habere göre, büyükşehir belediyesi ile ihale ve işletme sözleşmeleri devam eden Konyaaltı Sahili’nin ana işletmecisi Alkoçlar, Çarşamba gecesi 30’a yakın alt işletmecisine kira ve aidatları ödemedikleri gerekçesiyle  haciz gönderdi.

CEVAP ANINDA GELDİ

Sahili işleten Alkoçlar’ın basın müşaviri Sabri Çağlar’ın sahibi olduğu Lider Gazetesi gazete baskısını beklemeden internet sitesinden anında cevap verdi ve ‘İlk icraatı belli oldu… İFTİRA EKSPRES’İ’ başlığını attı. Gazete bugünkü sayısında ise konuya neredeyse tam sayfa ayırdı ve aynı başlıkla piyasaya çıktı.

’30 haciz koca bir yalan’ diyen ve Konyaaltı Sahili’ni işleten ALSE Genel Müdürü Doğan Balakan’ın görüşlerine yer veren Lider Gazetesi, hiçbir işletmeciye haciz gitmediğini savundu.  Gazete, Ekspresi iftira ve yalan tellallığı yapmakla da suçladı.  Genel Müdür Balakan, Ekspres Gazetesi’ni mahkemeye vereceklerini söyledi.

VE İKİNCİ BOMBA

Antalya Ekspers Gazetesi ise bugün konuyla ilgili yayınını sürdürdü. Gazete, “Sahil Haciz Parkı” başlığı taşıyan manşetinde iddiasını fotoğraflarla destekledi. Fotoğrafta bir kamyonun işletmelerden birinden eşya taşırken ve işletmenin içinin boş hali yer aldı.

Gazete haberinde bu kez şu iddiada bulundu:

“Sahil Yaşam Parkı’nda hacizler dün de devam etti. ALSE Genel Müdürü Balakan’ın Antalya Ekspres’in  dünkü haciz haberinin yalan olduğunu iddia ederek basın bülteni gönderdiği saatlerde, ALSE avukatları işletmecilerin mallarını haczederek getirdikleri kamyonlara doldu.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber