Gün Haber

Antalya'da 'Sen de bir gün bu şekilde ölürsün' davası bitti

Antalya’da köpeğin kovaladığı kızını trafik kazasında kaybeden baba Murat Pınar ile Hayvan Yaşamına Katkı ve Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Güven’in adliyelik olan kavgasında karar çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 'Sen de bir gün bu şekilde ölürsün' davası bitti
Haberler / Antalya
9 Kasım 2023 Perşembe 07:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

9 yaşındaki Antalyalı Mahra Melin Pınar, 6 Mart 2022’de kaldırımda yürürken kendisini kovalayan köpeklerden kaçmak için yola atlayınca kamyonun altında kalarak can vermişti.

Acılı baba Murat Pınar ve eşi Derya Pınar, Mahra'nın yaşadığını başkalarının da yaşamaması için Güvenli Sokaklar ve Yaşam Hakkını Savunma Derneği'ni kurdu. Baba Murat Pınar, köpek katletmekle suçlanınca Hayvan Yaşamına Katkı ve Koruma Derneği (HAYKADER) Başkanı Ceyhun Güven ile arasında geçen diyalog davalık oldu.

HAYKADER Başkanı Ceyhun Güven, bu tartışmanın hemen ardından şu açıklamayı yapmış ve bazı iddialarda bulunmuştu:

“Rahmetli Mahra Melin Pınar kızımız köpekten kaçarken kamyonun altında kalarak maalesef hayata veda etmişti. Babası Murat Pınar bu olaydan sonra Güvenli Sokaklar Derneğini kurarak sürekli köpekleri hedef göstermiş ve onların ölmesine sebebiyet vermiştir. Kendisi ile görüşmem tehdit olarak algılanmış beni Serik Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet etmiştir. Ben sadece 'Köpekler zehirlenerek ölüyorlar, sen de bir gün bu şekilde ölürsün' demiştim. İfademi verdim.”

DAVA SONUÇLANDI

Serik 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava karara bağlandı. Ceyhun Güven, 360 TL idari para cezası ve 5 yıl süre denetime tabi tutulmasına karar verildi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber