Gün Haber

Antalya'da, 'Maske takmak zorunlu olmasın, yasaklansın' davası

"Sağlığımız küreselcilerin teknoloji fantezilerinden daha önemli" diyen  5G Virüs – Platformu Sözcüsü Muammer Karabulut, hazırlıkların tamamlandığını ve Antalya İdari Mahkeme’de maske kullanımının yasaklanması veya takılmasının zorunlu olmaktan çıkarılması konusunda dava açılacağını bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da, 'Maske takmak zorunlu olmasın, yasaklansın' davası
Haberler / Antalya
17 Ağustos 2020 Pazartesi 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce de 1. Antalya Tüketici Mahkemesi'nde sağlığa zararlı olduğu iddiası ile Huawei ve Microsof’ta dava açan Muammer Karasbulut, şu iddialarda bulundu:

“Maske kullanımının zararları konusunda elimizde ulusal ve uluslararası bilimsel raporlar var. Söz konusu zararlar başta  kanser olmak üzere insanı ölüme kadar götürecek ve zararlardır. Maskenin ancak cerrahlar tarafından profesyonel kullanımı gerekli iken bugün topluma dayatmanın, tıbbi hiçbir gereği ve faydası da yoktur.” 

Dava metnin tamamlandığını, bazı bilimsel makale çevirilerinin beklendiğini söyleyen Muammer Karabulut, “Açtığımız davada, Sağlık Bakanlığı veya Bilim Kurulu’nun sunduğumuz delillere karşı bir tane bilimsel rapor sunmaları karşısında davayı geri çekeceğiz” dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Muhammet Bulut
 10 Ocak 2021 Pazar 21:02
Teşekkürler Sıze
 Dunya Winter
 17 Ağustos 2020 Pazartesi 13:25
Muammer Karabulut beye Allah dert göstermesin. Teşekkür ediyorum

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber