Gün Haber

Antalya'da Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi kapılarını açıyor

Kepez Belediyesi'nin, Cumhuriyetin 100.yılına adadığı 22 kütüphane projesinden biri olan Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi, 29 Eylül Cuma günü saat 11.00’da kapılarını kitapseverlere açıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi kapılarını açıyor
Haberler / Antalya
28 Eylül 2023 Perşembe 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kepez Belediyesi, ilçeye bir kütüphane daha kazandırdı. Yükseliş Mahallesi’ne kazandırılan Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi, 29 Eylül Cuma günü saat 11.00’da kapılarını kitapseverlere açıyor. Kepez Belediyesinin, Cumhuriyetin 100.yılına adadığı 22 kütüphane projesinden biri olan Cahit Zarifoğlu Kütüphanesinin 200 metre kare kullanım alanı bulunuyor. 15 bin kitapla kapılarını kitap dostlarına açacak olan kütüphane, ziyaretçilerine konforlu bir ortamda kitap okuma ve ders çalışabilme imkânı sunacak. Kepez Belediyesi, özel bireyleri de düşünerek kütüphane girişine rampa da inşa etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yükseliş Mahallesi’ndeki Cahit Zarifoğlu Kütüphanemiz çocuklarımızı, gençlerimizi, her yaştan hemşehrilerimizi kitapla, okumayla ve bilgiyle buluşturan güzel bir eser oldu” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber