Gün Haber

Antalya'da 7 kişiyi 28 milyon 668 bin TL dolandırdılar

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü polisleri, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve verdikleri hesaplara yüklü miktarda para gönderilmesini istedikleri 7 kişiyi 28 milyon 668 bin TL dolandıran iki kişiyi yakaladı. Adliyeye sevk edilen B.D. ve F.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 7 kişiyi 28 milyon 668 bin TL dolandırdılar
Haberler / Antalya
15 Ağustos 2023 Salı 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerini polis- savcı olarak tanıtan şüphelilerin, telefon ile aradıkları vatandaşlara 'Kimlik ve hesap bilgilerinin terör örgütlerinin eline geçtiğini, bu bilgilerle terör örgütleri tarafından örgütsel faaliyetler içerisinde olduklarını, kendilerinin bu örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışma yaptıklarını, şayet işbirliği içinde olmazlarsa örgütsel faaliyetlerden sorumlu tutulacakları' gibi söylemlerle vatandaşları korkutup etki altına aldıktan sonra verdikleri banka hesaplarına yüklü miktarda para gönderilmesini sağladıklarını belirledi.

7 kişiyi toplamda 28 milyon 668 bin TL dolandıran şüpheliler hakkında projeli çalışma başlatan ekipler, ilk olarak kimliklerini belirledi. Şüphelilerin B.D. ve F.O. olduğunu tespit eden ekipler, Antalya ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Ekipler, yapılan aramalarda elde edilen cep telefonlarına ve sim kartlarına el koydu. Şüpheliler B.D. ve F.O., haklarındaki işlemlerin ardından sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber