Gün Haber

Antalya'da 2 kamyon çarpıştı: 2 yaralı

ANTALYA- Korkuteli yolunda damperli kamyonun park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu sürücüler Ramazan Sarıkaya ile Ufuk Atbaş yaralandı. Kamyonda sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 2 kamyon çarpıştı: 2 yaralı
Haberler / Antalya
9 Eylül 2024 Pazartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, saat 12.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Antalya-Korkuteli Karayolu'nda meydana geldi. Ramazan Sarıkaya idaresindeki 07 APT 986 plakalı damperli kamyon, Korkuteli istikametine seyir halindeyken, Ufuk Atbaş idaresinde yolun kenarında park halinde bulunan 15 ACU 522 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonlar savrulurken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada kamyonlar nedeniyle yol trafiğe kapanırken uzun araç kuyruğu oluştu. Sağlık ve itfaiye ekipleri kaza yerine ulaşmakta güçlük çekerken, kamyonlarda sıkışan sürücüler Sarıkaya ile Atbaş itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekibi yaralıları hastaneye götürdü. Yaralı sürücülerin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 
 10 Eylül 2024 Salı 08:18
o yolda kum taşıyan kamyonlar aşırı hız yapıyorlar
 taş
 9 Eylül 2024 Pazartesi 18:12
Arkadan çarpan şoför uyumuş mu,yoksa görme sorunumu varmış.Böyle bir kazanın olması milyonda bir,film gibi olmuş,hani park halindeki kamyona arkadan gidip çarpmak için bayağı bir prova yapmak lazım.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber