Gün Haber

Antalya'da 10 yılda 'Dev' büyüme

Mevlana Petrol, 10 yılda şube sayısını 46'ya çıkardı, 2024 hedefi ise 50 şube...
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 10 yılda 'Dev' büyüme
Haberler / Antalya
24 Ekim 2023 Salı 21:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şirket bünyesine yeni katılan İmperial Sunland Otel’de şirketin bin çalışanı ile geleneksel personel buluşması düzenlendi. 

Etkinlikte söz alan Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, ‘Dünyada ve ülkemizde pandemi süreci ile başlayan ve devam eden ekonomik zorluklara rağmen, çalışma arkadaşlarımızla yolumuzu ayırmadık. Aksine, yeni arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla ailemiz daha da büyüdü. Sezon boyunca özverili ve değerli çalışmalarınız için çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Grubun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz, 10 yılda şube sayılarının 21 den 46’ya çıktığını ve çalışan sayısının 450’den 1000 rakamını aştığını söyledi.  Bu durağan ekonomide bile yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, şirket bünyesine 2 yeni otel kazandırdıklarını kaydeden Salih Yılmaz 2024 yılı hedeflerinin 50 şube olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından Mevlana Petrol Grubu ailesine özel hazırlanan pasta kesildi ve çalışanlar gece boyunca müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber