Gün Haber

Antalya MATSO'da inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör başkanlığında 4. Meslek Komitesi ve 13. Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen müşterek komite toplantısında inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya MATSO'da inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı
Haberler / Antalya
14 Temmuz 2023 Cuma 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 4. Meslek Komitesi (inşaat-emlak hafriyat) ve 13. Meslek Komitesi (mimarlar mühendisler, konut yapı kooperatifler) üyeleri, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör başkanlığında müşterek toplantı düzenledi. Toplantıda inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. MATSO binasında düzenlenen toplantıda sektörün kurumlarda karşılaştığı sorunlar, yapı denetim uygulamalarında yaşanan aksaklıklar, sektörde yaşanan personel sıkıntısı, düşük faizli krediye ulaşım ve sektördeki maliyetlerin artması nedeniyle yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, en önemli sektörlerden biri olan inşaat sektörünün sorunlarını ele almak ve çözüm yollarını değerlendirmek için bir araya geldiklerini belirterek, üye sorun ve talepleri ile yakından ilgilendiklerini söyledi. Bu tür farklı sektörlere yönelik gelen taleplere göre toplantılar yaparak üyelerin sorun ve taleplerinin çözümü için çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Güngör, "Zaman zaman üye ziyaretleri gerçekleştirerek sorunları yerinde görüp dinliyoruz. Gerek komite üyelerimizden, gerekse üyelerimizin direkt bize aktardığı sorun ve taleplerle yakından ilgileniyoruz. Bölgede çözebileceğimiz talep ve sorunları hemen çözüyoruz. Üyelerimizden gelen diğer sorun ve talepleri rapor haline getirerek TOBB aracılığı ile ilgili kurumlara iletip çözülmesi için takibini yapıyoruz" dedi.

Başkan Güngör, güçlü bir Manavgat ekonomisi için durmadan, bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini de söyledi.

MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber